Somnul de frumusete nu mai este doar un vis

Organismul este o masinarie complicata. Trateaza-l ca atare. Si ai grija sa functioneze perfect. Cuprul si fierul au un rol foarte important la indeplinirea functiilor lui. Fierul este vital pentru organismul viu, transporta oxigenul la tesuturi. Are actiune antioxidanta si contribuie la mentinerea imunitatii.  Absorbtia si fixarea fierului depind insa de un alt element. Enzimele cuprice. 

Astfel, cupru este un element imperios necesar pentru organism. El intra in organism odata cu hrana. Patrunde prin intermediul sangelui prin toate celulele, tesuturile si organele. 

Este important de stiut insa ca alimentele bogate in cupru nu furnizeaza organismului cantitatea de cupru necesara, acesta eliminandu-se foarte repede. De aceea, aportul de cupru adus organismului trebuie suplimentat. Si daca nu merge din interior in exterior, atunci trebuie procedat invers. 

Noua tehnologie, dezvoltata de cei de la Cupron, ofera una dintre cele mai bune solutii naturale pentru suplimentarea cantitatii de cupru in organism pentru un tonus excelent si un ten sanatos si luminos: Masca pentru ochi Cupron.

Materialul din care sunt realizate are in componenta oxizi de cupru. Tesatura stimuleaza un antioxidant produs de organismul uman, Superoxide – Dismutaza, ce permite asimilarea cuprului in organism.  

Masca de ochi Cupron are efect de miorelaxare sau mai simplu spus de relaxare a muschilor. Ea diminueaza incarcatura electrostatica a organismului si te ajuta sa te odihnesti mult mai usor. De asemenea, oxidul de cupru din componenta materialului ajuta ochiul “sa respire” si sa fie sanatos.

Gasesti produsul Cupron in oferta Bioproducts. Iar in aceasta perioada poti profita de o reducere de 50% la masca de ochi Cupron.

Prinde oferta disponibila si bucura-te de somnul de frumusete asa cum se cuvine.  Recomanda post Trimite pe yahoo

Comenteaza

codul de validare
x