Ulei de neem bio, 50 ml., Bione Pret producator

Ulei de neem bio, 50 ml., Bione

Reputat pentru proprietățile sale antibacteriene, insecticide și antifungice ce se datorează prezenței azadirachtinei în compoziția sa. Util pentru tratamentul acneei, furunculozei și infecțiilor bacteriene și fungice ale pielii.

Pret:16 lei

Adauga in cos
 100% natural, obÈ›inut prin presarea la rece a seminÈ›elor
Certificat ecologic la furnizor.
_INCI:_Melia azadirachta seed oil
 
Acest ulei este folosit pentru proprietățile sale terapeutice de mii de ani în medicina ayurvedică din India, unde arborele de Neem este considerat sfânt. Aici el este folosit nu numai pentru tratarea a diverse afecÈ›iuni precum infecÈ›ii ale pielii, febra sau durerile reumatice, ci È™i în scop cosmetic, pentru realizarea săpunurilor, È™ampoanelor, cremelor etc.

Succesul uleiului de Neem se datorează în principal prezenÈ›ei azadirachtinei în compoziÈ›ia sa, o substanță activă cu puternice proprietăți
o antibacteriene
o insecticide (uleiul fiind eficient în combaterea paraziÈ›ilor pielii)
o antifungice (acÈ›ionează împotriva ciupercilor pielii).

Astfel, uleiul de Neem îÈ™i găseÈ™te utilizarea în tratamentul acneei, furunculozei, infecÈ›iilor bacteriene È™i fungice ale pielii È™i este foarte eficient în formularea produselor anti-È›ânÈ›ari.

Știați că...
În ciuda prezenÈ›ei activului puternic numit azadirachtină, uleiul de Neem nu este toxic pentru mamifere, păsări sau albine, de aceea este utilizat cu mult succes ca biopesticid în agricultura ecologică.

Notă
Uleiul de Neem are un miros puternic, de aceea recomandăm amestecarea lui cu alte uleiuri vegetale È™i esenÈ›iale atunci când este folosit pentru crearea cosmeticelor pentru față sau corp.
Uleiul de Neem este foarte eficient în ameliorarea problemelor tenului acneic dacă îl amestecaÈ›i, în părÈ›i egale, cu ulei de Jojoba È™i ulei esenÈ›ial de Tea Tree È™i aplicaÈ›i pe pustule sau comedoane cu un beÈ›iÈ™or de vată.
Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x