Ulei de avocado virgin, crud, 100 ml., Bione Pret producator

Ulei de avocado virgin, crud, 100 ml., Bione

Este indicat mai ales pentru îngrijirea tenului tern, obosit sau uscat, căruia îi redă suplețea si strălucirea. Penetrează foarte bine pielea, emoilent al ţesuturilor neelastice sau întărite. Util în regenerarea părului deteriorat.

Pret:16 lei

Adauga in cos

INCI: Persea gratissima oil

Nu contine niciun alt adaos, este 100% natural, obținut prin presarea la rece a pulpei fructului de avocado.

Bogat în lecitină, betacaroten, vitamine (E, D, B5), Omega 6, Omega 9 È™i diverÈ™i steroli, uleiul de Avocado are un excepÈ›ional potenÈ›ial de regenerare cutanată, prevenire È™i diminuare a ridurilor.

Uleiul de avocado este extras din pulpa fructului, are o culoare verde apetisantă, o aromă subtilă şi plăcută, este gros şi lasă o peliculă protectoare pe zona aplicării.

Zona geografică de provenienţă: Franta

Bogat în lecitină, betacaroten, vitamine (E, D, B5), Omega 6, Omega 9 È™i diverÈ™i steroli, uleiul de Avocado are un excepÈ›ional potenÈ›ial de regenerare cutanată, prevenire È™i diminuare a ridurilor. Când este utilizat în îngrijirea tenul matur, uleiul de Avocado are un efect mai puternic dacă este lăsat să acÈ›ioneze peste noapte.
Datorită conÈ›inutului ridicat în acizi graÈ™i saturaÈ›i, este un excelent ocluziv, împiedicând pierderea transepidermică a apei È™i protejând pielea împotriva vântului È™i frigului. Astfel ajută la păstrarea unui nivel ridicat de hidratare a pielii È™i la întârzierea apariÈ›iei ridurilor.
Uleiul de Avocado are un factor intrinsec de protecÈ›ie solară de 2-3, astfel încât este excelent ca ingredient în produsele de protecÈ›ie solară. Joacă un rol important È™i când este inclus în produsele pentru după plajă, mai ales când este combinat cu vitamina E, având rol calmant È™i regenerant.
Uleiul de Avocado dă strălucire firului de păr și este un ingredient valoros al măștilor pentru păr.
 

Sinergii:

Când este combinat cu uleiul din sâmburi de struguri, rezultă un excelent ulei de masaj, spornic È™i bogat în acizi graÈ™i saturaÈ›i È™i nesaturaÈ›i.
Folosit împreună cu uleiul de Jojoba în formularea cosmeticelor ajută la crearea unor creme, balsamuri È™i unguente protectoare.
 

Proprietăţi

  • antiage
  • emolient
  • catifelant
  • penetrant
  • regenerant, restructurant
  • cicatrizant
  • hidratarează ÅŸi înmoaie pielea
  • atenuează reacÅ£iile inflamatorii
  • reglează permeabilitatea celulară
  • asistent la bronzare
  • hrănitor ÅŸi regenerant al părului

Se poate folosi ca atare sau ca ingredient pe fată, corp si păr, inclusiv pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor si decolteu.

Este un ulei puÅ£in oxidativ. Pastrati la loc uscat, ferit de lumina si cadura până la 6 luni de la deschidere. Păstrat la frigider perioada se prelungeÅŸte până la 12 luni. Este non-toxic, non- iritant, non-sensibilizant.

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x