Morcov salbatic ulei esential din seminte, (Daucus Carota) BioProducts

Morcov salbatic ulei esential din seminte, (Daucus Carota) BioProducts

Are un efect aproape magic de întinerire a pielii, util în compoziţii pentru menţinerea sau recuperarea elasticităţii. Ideal pentru tenul cu probleme, are efect radiant, şi este de asemenea remarcat pentru ameliorarea petelor vârstă, melasmă - 5 ml

Pret:20 lei

Adauga in cos

Uleiul esenÈ›ial din seminÅ£e de morcov este obÅ£inut în principal din morcovul sălbatic, È™i nu cel de masă pe care-l folosim în bucătărie. Este o planta anuală sau bianuală, cu frunze păroase ÅŸi flori dantelate alb-violacee.

Uleiul din seminÅ£e de morcovi pe lîngă multiplele beneficii reprezintă o sursă abundentă de vitamina A ÅŸi se poate adăuga oricărui amestec cosmetic dedicat tenului.  Este un detoxifiant puternic, stimulează procesele de întinerire a pielii, ideal de adăugat în compoziÅ£ii pentru menÅ£inerea sau recuperarea elasticităţii pielii. În acelaÅŸi timp este eficient împotriva oricărei probleme ale pielii, cum ar fi psoriazisul, eczemele, rănile suculente, ulceraÅ£iile sau furunculele. AcÅ£iune formativă asupra celulelor epidermice, Å£ine ridurile sub control ÅŸi este de asemenea remarcat pentru ameliorarea petelor vârstă, melasmă.

Are un efect aproape magic de întinerire a pielii, nu doar înmoaie ÅŸi netezeÅŸte dar ÅŸi ajută la formarea celulelor noi, reîntinereÅŸte epiderma. Este de ajuns să se adauge câteva picături într-o compoziÅ£ie ca să se profite de puterea lui de regenerare celulară. 

A nu se confunda cu maceratul de morcovi obÅ£inut din legumă în bază de ulei vegetal.

 

INGREDIENTE: ulei esenÅ£ial din seminÈ›e de morcovi (daucus carota)

Componente naturale regăsite în uleiul esenÈ›ial: limonene

 

Metoda de obÅ£inere: prin distilarea cu aburi din seminÈ›e

Zona geografică de provenienţă: zona Balcani

 

Aspectul: lichid clar galben auriu, vâscozitate medie

Nota parfumului: de mijloc

Aroma:  uÅŸor dulce, pământie

 

Ca parfum se potriveÅŸte cu:  lemn de cedru, uleiuri de citrice, geraniu, uleiuri de condimente

ComponenÅ£i principali:  a-pinene, camphene, b-pinene, sabinene, myrcene, y-terpinene, limonene, b-bisabolene, geranyl acetate, carotol 

 

PROPRIETÄ‚Å¢I:  

  • sursă abundentă de vitamina  A
  • detoxifiant puternic
  • regenerator celular
  • stimulant, tonic
  • antirid, antiîmbătrânire
  • revitalizant
  • radiant
  • antiacneic
  • anticelulitic
  • anticuperotic

 

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • ten mixt, ten uscat, ten cu probleme
  • ten tern, lipsit de vitalitate
  • recuperarea elasticităţii pielii
  • stimularea proceselor de întinerire a pielii
  • ameliorarea petelor de ficat, melasmă
  • tratarea diverselor probleme ale pielii cum ar fi psoriazisul, eczemele, rănile suculente, ulceraÅ£iile sau furunculele
  • eliminarea acumulărilor de toxine în piele

 

 

UTILIZARE:

  • ca ingredient pentru prepararea cremelor sau loÈ›iunilor de ten antirid È™i antiîmbătrânire, în concentraÈ›ie de 1-2%
  • ca ingredient în prepararea cremelor pentru recuperarea elasticității pielii , în concentraÈ›ie de 1-2%
  • ca ingredient în prepararea compoziÈ›iilor cosmetice cu rol de detoxifiere a pielii È™i regenerare celulară, în concentraÈ›ie de 2%
  • ca ingredient în prepararea unguentelor naturale pentru ajutor în probleme cum ar fi psoriazisul, ulceraÈ›iile, eczemele, în concentraÈ›ie de 2-3%
  • ca ingredient în măștile de ten pentru stimularea regenerării celulare sau eliminarea toxinelor din piele, 1-2%
  • inclus în compoziÈ›ii cosmetice pentru ameliorarea pigmentaÈ›iei, în concentraÈ›ie de 2-3%

 

PÄ‚STRARE: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură È™i lumină

 

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • este recomandat cu moderaÈ›ie în sarcină ÅŸi alăptare
  • non-alergizant, recomandăm totuÈ™i efectuarea unui test înainte de utilizare
  • nu lăsaÈ›i la îndemâna copiilor
  • uz extern!

 

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x