Argila verde Montmorillonite, 100 gr. Bione

Argila verde Montmorillonite, 100 gr. Bione

Avand proprietăți cicatrizante, calmante și purifiante, argila verde este utilizată la îngrijirea tenului mixt sau gras. Ajută la eliminarea surplusului de sebum și a impurităților grație puterii sale absorbante excelente.

Pret:10 lei  8 lei

Adauga in cos

INCI: Montmorillonite

Este o argilă bogată în oxid de fier, ce ajută la eliminarea surplusului de sebum È™i a impurităților graÈ›ie puterii sale absorbante excelente.

PENTRU PREGÄ‚TIREA UNEI MÄ‚ÅžTI amestecaÈ›i intr-un bol de sticlă aproximativ 10 gr de argilă cu 15 ml apă filtrată sau apă florală până când se formază o pastă omogenă. Masca se poate personaliza prin adăugarea a 1-2 lingurite de ulei vegetal sau vitamine cosmetice, 2-3 picături de ulei esenÈ›ial potrivit tenului, suc proaspăt din legume, ouă, miere.

După aplicarea pe ten cu pensula se aÈ™teaptă 10-15 minute în funcÈ›ie de grosimea măștii, nu până la uscarea completă care poate crea disconfort si usca tenul. Se clăteÈ™te din abundență după care se aplică o cremă hidratantă sau ulei facial dacă masca nu a avut ingredient uleios în compoziÅ£ie.

PENTRU O ÎMPACHETARE CORPORALÄ‚ generoasă în funcÅ£ie de zonele avizate se pot folosi aproximativ 100-300 gr de argilă. Se pot încorpora ingrediente anticelulitice, remodelante sau circulatoare.

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x