Argila galbena superfina, uscata la soare 100 gr. Bione

Argila galbena superfina, uscata la soare 100 gr. Bione

Cicatrizanta, tonifianta si exfolianta este recomandata penru ingrijirea tenului reactiv, mixt sau gras, realizand o curatare blanda dar eficienta a pielii si absorbind excesul de sebum.

Pret:10 lei  8 lei

Adauga in cos

INCI: Illite

Argila galbenă conÈ›ine mai puÈ›in oxid de fier decât argila verde, de aceea este mai puÈ›in iritantă È™i realizează o curățare mai blândă, dar eficientă a pielii. Ea este în acelaÈ™i timp cicatrizantă, tonifiantă È™i exfoliantă, fiind indicată în îngrijirea tenului reactiv mixt sau gras.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.
Produs destinat exclusiv uzului cosmetic.

PENTRU PREGÄ‚TIREA UNEI MÄ‚ÅžTI amestecaÈ›i intr-un bol de sticlă aproximativ 10 gr de argilă cu 15 ml apă filtrată sau apă florală până când se formază o pastă omogenă. Masca se poate personaliza prin adăugarea a 1-2 lingurite de ulei vegetal sau vitamine cosmetice, 2-3 picături de ulei esenÈ›ial potrivit tenului, suc proaspăt din legume, ouă, miere.

După aplicarea pe ten cu pensula se aÈ™teaptă 10-15 minute în funcÈ›ie de grosimea măștii, nu până la uscarea completă care poate crea disconfort si usca tenul. Se clăteÈ™te din abundență după care se aplică o cremă hidratantă sau ulei facial dacă masca nu a avut ingredient uleios în compoziÅ£ie.

PENTRU O ÎMPACHETARE CORPORALÄ‚ generoasă în funcÅ£ie de zonele avizate se pot folosi aproximativ 100-300 gr de argilă. Se pot încorpora ingrediente anticelulitice, remodelante sau circulatoare.

 

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x