categorie
Solutie de geamuri si suprafete, ecologic, 500 ml., Sodasan

Solutie de geamuri si suprafete, ecologic, 500 ml., Sodasan

Curatarea sanatoasa a suprafetelor de sticla prin tratamentul bland dar eficient. -500 ml.

Pret:23 lei

Adauga in cos

Un detergent Bio care curata toate suprafetele de sticla, fara a lasa urme: geamuri, oglinzi, parbrize, tejghele etc. Geamurile, oglinzile, si faianta vor straluci de curatenie naturala fara urme. Fara chimicale, fara compusi toxici, fara parfumuri artificiale. Ingrediente: apa, 25-30% etanol (alcool din plante), 0-2% tenside proteice bio.
UTILIZARE / DOZAJ: Pentru indepartarea murdariei intense, intai stergeti suprafata de sticla cu o laveta umeda. Umeziti amanuntit suprafata de curatat cu flaconul cu dispersor, stergeti si apoi folositi o racleta pentru geamuri.
ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR: Amidonul din porumb si cartofi este transformat in ETANOL prin fermentare. Concentratia solutiei alcoolice a detergentului pentru geamuri este selectata in asa fel incat nu se poate ivi nici o dara pe suprafata sticlei si acesta se usuca repede. In plus, etanolul ajuta la eliminarea amanuntita a murdariei grase. TENSIDELE obtinute din proteine de lapte ajuta la umezirea si dezlipirea grasimii.
Fabricat in Germania.

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x