categorie
Solutie anticalcar si detartranta ecologica, non-toxica 1l., Sonett

Solutie anticalcar si detartranta ecologica, non-toxica 1l., Sonett

Pentru masinile de spalat rufe si vase, ideal pt.expresoarele de cafea. - 1 ltr

Pret:18 lei

Adauga in cos

Solutia poate fi folosita regulat pentru indepartarea depunerilor de calcar din masinile de spalat rufe si vase, expresoarele de cafea si din vase. Foarte eficienta pentru indepartarea depunerilor persistente din toalete, cazi de baie, de pe faianta, robinete si accesorii.
DOMENII DE UTILIZARE: Oriunde apar calcifieri mai puternice, pe accesoriile din baie, faianta, toaleta, oale de gatit, expresoare de cafea, masini de spalat etc, este o solutie eficienta.
UTILIZARE / DOZAJ: Utilizare nediluata: pe accesoriile din baie, faianta, toalete unde solutia nu poate sa se incalzeasca lasati sa actioneze cateva minute in functie de grosimea depunerilor, apoi clatiti abundent cu apa curata. Utilizare diluata: pe vasele de gatit si pentru decalcifierea masinilor unde acidul se poate incalzi si este prin urmare mult mai efectiv. Vase de gatit: incalziti aprox. 100 ml solutie si 400ml apa la aprox. 60C, lasati sa actioneze 20-30 minute si clatiti abundent. Expresoare de cafea: Turnati 200ml solutie + 800ml apa in rezervorul de apa al expresorului de cafea. Decalcifiati conform manualului de instructiuni al aparatului. Punerea in functiune ulterioara cu apa curata este esentiala si trebuie repetata pana cand apa este limpede. masina de spalat de 5 kg : Turnati 1L solutie in ciclul principal de spalare la 60 fara nici o haina inauntru. Masina de spalat: Adaugati 1L solutie la ciclul principal de spalare cu cel mai lung ciclu de clatire (dupa pre-clatire)- cu sau fara vase. Lasati programul sa se deruleze pana la capat. Cu ingrediente fara chimicale periculoase, fara vapori toxici. Ingrediente: acid citric (calitate alimentara), alcool vegetal (etanol), apa turbionata.
ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR: Materiile prime din care esre obtinut ACIDUL CITRIC sunt produse ale industriei zaharului, cum este melasa.In procesul de decalcifiere, acidul citric actioneaza in proprietatea sa generala de acid pe calcarul indepartat si il dizolva din nou, cu formarea dioxidului de carbon. CARACTERISTICI SPECIALE PRODUS: Datorita calitatii sale ca ingredient alimentar, miros putin perceptibil si efect protector pe metale sau plastic, acidul citric este mai potrivit decat alti acizi pentru sarcinile versatile de decalcifiere in bucatarie si zona toaletei. Ecologie BIODEGRADABILITATE: ACIDUL CITRIC este un component al metabolismului vegetal, animal si uman si prin urmare este descompus rapid si complet in dioxid de carbon si apa de microorganismele aparute natural. AMBALARE: Flacon/cutie: PE Etichete/ capac: PE/PP Carton exterior: Material reciclabil > 70 % DATE TEHNICE: Densitate: (20C), aprox. 1.1 g/cm Valoare pH: (20C) ( 5 g/l H2O ) aprox. 3 -4 Fabricat in Germania

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x