categorie
Salvie ulei esential, 10 ml., Bione Pret producator

Salvie ulei esential, 10 ml., Bione

Cu efect reglator asupra sebumului si transpiratiei, cicatrizant, uleiul de salvia sclarea este recomandat pentru tenul gras, cu tendinte acneice si pentru prepararea antiperspirantelor naturale. In plus, ajuta la tratarea matretii si combate caderea parului.

Pret:14 lei

Adauga in cos

 

Ulei esențial pur, 100% natural, obținut prin distilare cu vapori de apă
INCI: salvia sclarea oil

Uleiul esential de Salvia Sclarea regleaza secretia de sebum si transpiratia, fiind indicat in prepararea cosmeticelor destinate tenului gras, acneic si la fabricarea deodorantelor homemade.
Avand efect reglator al circulatiei sanguine, tonifica scalpul si ajuta in tratarea matretii, a caderii parului si a varicelor.
Ulei esential de Salvia Sclarea poate fi folosit si ca agent de fixare in prepararea parfumurilor.

Recomandari:

- ten gras, acneic

- transpiratie excesiva

- caderea parului

- matreata

- varice

Caracteristici: lichid mobil, incolor catre galben-maroniu, cu miros aromatic caracteristic

Principalii constituenti biochimici conform cromatografiei:
Linalyl acetate 63,13
Linalool 18,55
Geranyl acetate 1,48
Geraniol 1,15
d-Limonene 0,25
Total 84,56

Constituenti naturali cu potential alergen conform Amendamentului 7 la Directiva Europeana 2003/15/CE: linalol, limonene

PrecauÈ›ii în utilizare:
o Este contraindicat femeilor însărcinate È™i copiilor.
o Acest ulei esenÈ›ial se foloseÈ™te numai diluat într-un ulei vegetal sau într-un produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esenÈ›ial la 10ml de produs). Aplicat nediluat pe piele, poate provoca iritaÈ›ii cutanate.
o A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
o A se feri contactul cu ochii și mucoasele.

EfectuaÈ›i un test cu 48 de ore înainte de prima utilizare a produsului ce conÈ›ine acest ulei esenÈ›ial. AplicaÈ›i produsul la încheietura cotului È™i aÈ™teptaÈ›i timp de 48 ore. În cazul unor reacÈ›ii neplăcute, nu folosiÈ›i produsul.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină È™i căldură. Nu lăsaÈ›i la îndemâna copiilor.

Notă:
Acest ulei esențial este destinat exclusiv uzului cosmetic.
ConsultaÈ›i medicul dacă doriÈ›i să folosiÈ›i uleiurile esenÈ›iale în scop terapeutic. CitiÈ›i cu atenÈ›ie precauÈ›iile de utilizare a uleiurilor esenÈ›iale înainte de a le folosi. InformaÈ›iile prezentate mai sus nu constituie sfat medical, ci sunt rezultatul studierii unor lucrări de aromoterapie.

Precautii generale in utilizarea uleiurilor esentiale
Uleiurile esentiale sunt foarte puternice si trebuie utilizate cu moderatie si precautie.
Este interzis sa se foloseasca pe mucoase, in ochi sau pe conturul ochilor.
A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau inghiti.
Este de asemenea interzis a se asocia uleiurile esentiale cu medicamente.
Se interzice a se folosi de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copiii mai mici de trei ani, bolnavii de epilepsie, persoanele cu probleme grave de sanatate sau cu alergii respiratorii.
Uleiurile esentiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate in uleiuri vegetale. Chiar si diluate in uleiuri vegetale, unele dintre ele pot fi iritante pentru pielea sensibila. Recomandam efectuarea unui test inainte de utilizarea pe o suprafata mai intinsa a pielii (folositi produsul ce contine uleiul esential pe o mica portiune si asteptati 24 de ore pentru a putea observa eventualele reactii negative ale pielii).
Este recomandabil sa nu va expuneti la soare dupa utilizarea uleiurilor esentiale, respectiv a produselor ce le contin, intrucat unele dintre ele sunt fototoxice.
Dozajele si recomandarile de pe etichete sau de pe site-ul nostru sunt cu titlu informativ si nu se substituie sfatului medicului dumneavoastră.
Nu lasati uleiurile esentiale la indemana copiilor.

 

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x