categorie
Praf de curatat suprafete, ecologic, 450 gr., Sonett

Praf de curatat suprafete, ecologic, 450 gr., Sonett

Ideala pentru robineti, cazi de baie, plastic, ceramica, sticla, gresie, faianta, otel. - 450 gr

Pret:19 lei

Adauga in cos

Curăţă fără a zgâria ÅŸi îndepărtează chiar ÅŸi uÅŸoare calcifieri.
Fără chimicale, fără adaosuri toxice, fără parfumuri artificiale.
Ingrediente: pulbere de piatra ponce, sodium carbonat, argila, sapun vegetal*, ulei esential de salvie*, ulei esential de cajeput*.* = certificat cultivat organic

Ingrediente: pulbere de piatră ponce, sodium carbonat, argilă, săpun vegetal*, ulei esenţial de salvie*, ulei esenţial de cajeput*.
* certificat cultivat organic
Certificări:
     
Fabricat în Germania.

UTILIZARE / DOZAJ:
Un agent de curăţare versatil în bucătărie ÅŸi baie. Curăţă fără efort chiuvete, faianţă, căzi de baie, obiecte emailate, toalete, suprafeÅ£e de oÅ£el inoxidabil, elimină reziduurile arse de pe vase de gătit, sobe ÅŸi cuptoare, fără a provoca zgârieturi. Datorită acÅ£iunii blânde a ingredientelor, este ideal ÅŸi pentru plite de gătit din sticlă sau ceramică. Se poate curăţa mobilierul de grădină, ÅŸi multe alte suprafeÅ£e netede lavabile.
Aplicaţi praful abraziv direct pe suprafaţa ce urmează să fie curăţată. Frecaţi cu o lavetă umedă şi apoi ştergeţi şi clătiţi cu apă curată.

CARACTERISTICI SPECIALE PRODUS:
AgenÅ£ii de curăţare sub formă de pulbere îndeplinesc cerinÅ£ele stricte de certificare ecologică, fiind cu cea mai mare concentraÅ£ie de agent activ la o greutate cât mai mică de transport, în comparaÅ£ie cu produsele lichide care sunt formate din cca. 70-80% apă. Prin urmare, acest produs este foarte economic ÅŸi eficient.

 DECLARATIE CONFORMITATE PRODUS:
Piatră ponce                   > 30 %
Sodium carbonate            5 - 15 %
Argilă                              5 - 15 %
Săpun vegetal                   1 - 5 %     certificat organic
Ulei esenÅ£ial de Salvie        < 1 %       certificat organic
Ulei esenÅ£ial de Cajeput     < 1 %       certificat organic


ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR:
Piatra ponce este uÅŸoară, moale, derivată din lavă vulcanică rapid răcită. Procesul de răcire rapidă previne formarea de cristale cu muchii ascuÅ£ite. Prin urmare, rezultă un măcinat fin, extrem de moale dar care curăţă eficient. Carbonatul de sodiu ÅŸi săpunul înmoaie murdărirea ÅŸi unsoarea lipită de suprafaţă. După ce murdăria se desprinde, este absorbită de argila naturală datorită proprietăţilor excelente de absorbire ÅŸi comasare. Uleiurile esenÅ£iale obÅ£inute din salvie ÅŸi o plantă din familia mirtului (cajeput) dau un miros plăcut, de curăţenie proaspătă.

DATE TEHNICE:
Densitate: (20C), aprox. 0.5  g/cm 3
Valoare pH: (20C) ( 5g/l H2O ) aprox. 9 - 10

AMBALARE:
Flacon/cutie: PE
Etichete / capac: PE
Carton exterior: Material reciclabil > 70 %
 
Ecologie
BIODEGRADABILITATE:
Componentele principale ale agentului de curăţare sunt roca pulverizată ÅŸi pământuri bogate în silicaÅ£i. Acestea sunt imediat reintegrate în natură, cu absolut nici o nevoie pentru orice proces de degradare. Ca o substanţă minerală, carbonatul de sodiu nu necesită, de asemenea, nici o degradare secundară. Săpunul fabricat din uleiuri vegetale are o caracteristică remarcabilă de biodegradare în comparaÅ£ie cu toate celelalte substanÅ£e active de spălare. Imediat după utilizare, se combină cu calcarul (mereu prezent în apa reziduală) pentru a forma săpun de calciu ÅŸi, astfel, se neutralizează cu efect tensioactiv asupra organismelor vii (degradare primară). Săpun de calciu este apoi rapid asimilat 100% de microorganisme, rezultând dioxid de carbon ÅŸi apă (degradare secundară).
Săpunul vegetal este clasificat ca fiind uÅŸor biodegradabil în conformitate cu liniile directoare OCDE.

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x