categorie
Crema cu venin de Vipera ammodytes pentru masaj terapeutic, 50 ml., Faviammodytes

Crema cu venin de Vipera ammodytes pentru masaj terapeutic, 50 ml., Faviammodytes

Contine venin de vipera, salvie, salcie si echinacea este utila in nevralgii, dureri reumatice si articulare , dureri musculare si dureri post-traumatice. Veninul de vipera este un puternic analgezic, antireumatic si antiartritic.

Pret:33 lei

Adauga in cos

Veninul de vipera este un puternic analgezic, antireumatic si antiartritic. Plantele din compozitia cremei pentru masaj terapeutic completeaza unele deficiente metabolice si cresc beneficiul ingredientului principal: venin de Vipera ammodytes ammodytes – vipera cu corn. Salvia activeaza circulatia periferica, Salcia reduce procesul inflamator, Echinacea Bio stimuleaza imunitatea la nivel local si general.

Mod de utilizare: Crema se aplica în strat subtire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (5g crema) si se maseaza usor pana la absorbtia completa în piele. Cu efect de incalzire pe locul aplicat, crema tip unguent atenueaza nevralgiile de diverse forme si reduce considerabil durerile reumatice, artritice, musculare si post-traumatice.

Produsul nu contine parabeni, aluminiu sau fenoxietanol, este testat dermatologic, notificat UE si in conformitate cu normele pentru produse Bio.

Ingrediente: vaselinum album, cetyl alcohol, cera flava, methyl salicylas, mentholum, venin de Vipera Ammodytes, Salix alba*, Salvia officinalis*, Echinacea angustifolia*, aqua
*Ingrediente provenite din agricultura biologica.

Producator: MB Ammodytes Srl; Detinatorul Notificarii UE: Laboratoarele Favisan.

 

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x