categorie
Crema abraziva de curatat suprafete, ecologica 0.5 l., Sonett

Crema abraziva de curatat suprafete, ecologica 0.5 l., Sonett

Ideala pentru robineti, cazi de baie, plastic, ceramica, sticla, gresie, faianta, otel. - 0.5 ltr

Pret:19 lei

Adauga in cos

Cu iarba de lamaie si lavanda naturale pentru dezinfectare si miros, cu piatra de var din Alpi pentru murdaria dificila. Fara chimicale, fara adaosuri toxice, fara parfumuri artificiale. Pentru cei care prefera un detergent abraziv lichid unui detergent praf. Ideal pentru robineti, cazi de baie, ceramica, sticla, gresie, faianta si suprafete de otel inoxidabil. Ingrediente: piatra fina de var din Alpii Germani, reactanti din zahar, alcool sulfat din ulei de cocos, ulei esential natural de iarba grasa* si ulei de lavanda*. * = certificat cultivat organic Ingrediente: piatra fina de var din Alpii Germani, reactanti din zahar, alcool sulfat din ulei de cocos, ulei esential natural de iarba grasa* si ulei de lavanda*. * = certificat cultivat organic
DOMENII DE UTILIZARE: Pentru curatarea blanda a otelului inoxidabil, emailului, plasticului, ceramicii de sticla si a accesoriilor. Pentru murdaria incapatanata si depozitarile usoare de calciu, recomandam acest produs. UTILIZARE / DOZAJ: Aplicati lichidul abraziv direct pe suprafata ce urmeaza sa fie curatata. Frecati cu o laveta umeda si apoi stergeti si clatiti cu apa curata.
CARACTERISTICI SPECIALE PRODUS: Acest lichid abraziv este extrem de bland. Fara conservanti. Durabilitatea satisfacatoare si efectul bland antibacterian este obtinut prin folosirea amestecului de uleiuri naturale de lavanda si citrice.
DECLARATIE CONFORMITATE PRODUS: Carbonat de calciu fin macinat > 50% alcool sulfat din ulei de cocos si reactanti din zahar 1 - 5% Ulei esential natural de lavanda (contine linalool) < 1% certificat cultivat organic Ulei esential natural de iarba grasa (contine citral) < 1% certificat cultivat organic Apa pana la 100%
ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR: CARBONATUL DE CALCIU ( CaCO3 ) este unul dintre cele mai raspandite minerale din lume. In acest produs, folosim carbonatul de calciu din depozitele din Alpii Germani. Este usor abraziv si este ingredientul principal din lichidul abraziv. Efectul sau de curatare este sprijinit de puterea de degresare a ALCOOLULUI SULFAT DIN ULEIUL DE COCOS si a REACTANTILOR DIN ZAHAR. Alcoolul sulfat din ulei de cocos este obtinut din transformarea uleiului de cocos cu oxizi de sulf; reactantii din zahar sunt formati din combinarea uleiului de cocos cu tipuri de zahar din melasa sau amidon, catalizate prin adaugarea de mici cantitati de acizi. Ecologie BIODEGRADABILITATE: PUDRA DE CARBONAT DE CALCIUL este de natura minerala si nu necesita descompunerea ulterioara. In procesul de fabricatie al ALCOOLULUI SULFAT DIN ULEIUL DE COCOS si al REACTANTILOR DIN ZAHAR, substantele componente sunt preluate din materii prime bazate pe plante: amidon, zahar si grasime; totusi, isi mentin complet structura interna.Prin urmare este relativ usor pentru microorganisme sa descompuna rapid si foarte complet acesti reactanti. SAPUNUL si REACTANTII DIN ZAHAR sunt considerate de OECD usor biodegradabile. AMBALARE: Flacon/cutie: PE Etichete / capac: PE/PP Carton exterior: Material reciclabil > 70 % DATE TEHNICE: Densitate: (20C), aprox. 1.25 g/cm Valoare pH: (20C) ( 5g/l H2O ) aprox. 7 -8 Fabricat in Germania.

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x