Verbina exotica (Litsea Cubeba) ulei esential pur, 10 ml., Bione

Verbina exotica (Litsea Cubeba) ulei esential pur, 10 ml., Bione

Cunoscut si sub denumirea de Litsea cubeba, cu aroma dulce, picanta si citrica, acest ulei esențial este recunoscut în aromoterapie pentru proprietățile sale calmante, de combatere a stărilor de neliniște, insomnie și de stimulare a apetitului. În cosmetică, este recomandat pentru îngrijirea tenului gras, acneic, congestionat și pentru tratarea micozelor cutanate.

Pret:13 lei

Adauga in cos

 

100% natural, obținut prin distilare la vapori de apă
INCI: Litsea cubeba oil

Ulei esenÈ›ial recunoscut în aromoterapie pentru proprietățile sale calmante, de combatere a stărilor de neliniÈ™te, insomnie È™i de stimulare a apetitului.
Utilizat în produsele cosmetice, are rol antibacterian È™i antiinflamator, fiind recomandat pentru îngrijirea tenului gras, acneic È™i pentru tratarea micozelor cutanate.

Proprietăți organoleptice:
Culoare: galbenă către portocalie.
Miros: proaspăt, floral, de citrice.

PrecauÈ›ii în utilizare:
o Acest ulei esenÈ›ial se foloseÈ™te numai diluat într-un ulei vegetal sau într-un produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esenÈ›ial la 10ml de produs).
o A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
o A se feri contactul cu ochii și mucoasele.

Compusi cu potential alergen: citral, limonene, linalol, geraniol.

EfectuaÈ›i un test cu 48 de ore înainte de prima utilizare a produsului ce conÈ›ine acest ulei esenÈ›ial. AplicaÈ›i produsul la încheietura cotului È™i aÈ™teptaÈ›i timp de 48 ore. În cazul unor reacÈ›ii neplăcute, nu folosiÈ›i produsul.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină È™i căldură. Nu lăsaÈ›i la îndemâna copiilor.

Notă:
Acest ulei esențial este destinat exclusiv uzului cosmetic.
ConsultaÈ›i medicul dacă doriÈ›i să folosiÈ›i uleiurile esenÈ›iale în scop terapeutic. CitiÈ›i cu atenÈ›ie precauÈ›iile de utilizare a uleiurilor esenÈ›iale înainte de a le folosi. InformaÈ›iile prezentate mai sus nu constituie sfat medical, ci sunt rezultatul studierii unor lucrări de aromoterapie.

Precautii generale in utilizarea uleiurilor esentiale
Uleiurile esentiale sunt foarte puternice si trebuie utilizate cu moderatie si precautie.
Este interzis sa se foloseasca pe mucoase, in ochi sau pe conturul ochilor.
A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau inghiti.
Este de asemenea interzis a se asocia uleiurile esentiale cu medicamente.
Se interzice a se folosi de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copiii mai mici de trei ani, bolnavii de epilepsie, persoanele cu probleme grave de sanatate sau cu alergii respiratorii.
Uleiurile esentiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate in uleiuri vegetale. Chiar si diluate in uleiuri vegetale, unele dintre ele pot fi iritante pentru pielea sensibila. Recomandam efectuarea unui test inainte de utilizarea pe o suprafata mai intinsa a pielii (folositi produsul ce contine uleiul esential pe o mica portiune si asteptati 24 de ore pentru a putea observa eventualele reactii negative ale pielii).
Este recomandabil sa nu va expuneti la soare dupa utilizarea uleiurilor esentiale, respectiv a produselor ce le contin, intrucat unele dintre ele sunt fototoxice.
Dozajele si recomandarile de pe etichete sau de pe site-ul nostru sunt cu titlu informativ si nu se substituie sfatului medicului dumneavoastră.
Nu lasati uleiurile esentiale la indemana copiilor. 

 

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x