Ulei din germeni de Grâu, extras la rece, 50 ml - Produse bio - Cosmetice bio pentru corp - Bioproducts
Ulei din germeni de Grâu, extras la rece, 50 ml

Ulei din germeni de Grâu, extras la rece, 50 ml

Uleiul din germeni de grâu este recunoscut pentru proprietăţile de tonifiere a pielii. Promovează formarea noilor celule, hrăneşte şi protejează pielea. Recomandat pentru masajul sânilor, pentru pielea uscată, matură, lipsită de elasticitate. Este o sursă bună de antioxidanţi şi fitosteroli.

Pret:15 lei

Adauga in cos

Ingrediente

Ulei din germeni de grâu (triticum vulgare germ oil)

Uleiul extras din germenii de grâu se remarcă datorită proprietăţilor de tonifiere ÅŸi regenerare. Foarte bogat în vitamina E ÅŸi un puternic antioxidant, are o acÅ£iune recunoscută de antiîmbătrânire ÅŸi protejează pielea de radicalii liberi.

Are un conÅ£inut ridicat de carotenoide, care îl face excelent pentru pregătirea pielii îninte de expunerea la soare, îmbunătăţeÅŸte starea generală a pielii, restructurează Å£esutul conjunctiv.

Metoda de obtinere:  prin extragere la rece din germenii bobului de grâu

Zona geografică de provenienţă: Germania

Prezentare: lichid de culoare maronie, miros caracteristic

Poate prezenta sedimente ÅŸi aglomerări uÅŸoare în mod natural.

ComponenÅ£i principali: vitamine A, D, E, B1, B2, B3, B6, F, proteine, minerale, acizi graÅŸi esenÅ£iali: linoleic, oleic, palmitic

Recomandări

  • pielea îmbătrînită prematur
  • ten mat, cenuÅŸiu
  • cuperoză
  • favorizează eliminarea celulelor moartea de pe suprafaÅ£a epidermei
  • pielea iritată după ras, epilat sau expunerea la soare
  • prevenÅ£ia ÅŸi tratatea zonelor uscate ÅŸi solzoase, a degerăturilor ÅŸi crăpăturilor
  • pielea uscată, devitalizată
  • atenuarea cicatricilor
  • prevenirea ÅŸi atenuarea vergeturilor
  • calmarea arsurilor uÅŸoare
  • circulaÅ£ie perifercă deficitară
  • are ÅŸi un efect estrogen, fiind indicat în masajul sânilor, având efecte tonifiante ÅŸi chiar de creÅŸtere
  • aplicat pe piele ca atare, nediluat
  • ca ingredient inclus în compoziÅ£ii cosmetice în concentraÅ£ie de 5-90%
  • ca ingredient în mască restructurantă ÅŸi nutritivă pentru ten uscat ÅŸi matur
  • nediluat sau în combinaÅ£ie cu ingrediente cosmetice tonifiante, ca ulei de masaj al sânilor
  •  

Păstrare:

  • fiind un ulei puternic oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer ÅŸi lumină, sub 19°C, preferabil la frigider ÅŸi suplimentat cu 0,5% vitamina E. Se evită contactul cu mâinile neigienizate, metale, expunere prelungită la aer

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • nu este recomandat persoanelor alergice la gluten
  • uz extern!

Proprietăţi

  • antioxidant puternic
  • emoilent
  • hidratant, previne pierderea umidităţii
  • epitelizant, promovează formarea celulelor pielii
  • cicatrizant
  • regenerant al pielii deteriorate
  • restructurant al Å£esutul conjunctiv, normalizează tonusul

 

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x