Gel cu Venin de Vipera pentru masaj terapeutic, 100ml , Faviammodytes

Gel cu Venin de Vipera pentru masaj terapeutic, 100ml , Faviammodytes

Contine venin de vipera, salvie, salcie si echinacea are efect imediat, se absoarbe rapid in piele, lasa senzatia de racorire pe locul aplicat si este util in nevralgii, dureri reumatice si articulare, dureri musculare si dureri post-traumatice. Veninul de vipera este un puternic analgezic, antireumatic si antiartritic.

Pret:65 lei

Adauga in cos

Veninul de vipera este un puternic analgezic, antireumatic si antiartritic. Plantele din compozitia gelului pentru masaj terapeutic completeaza unele deficiente metabolice si cresc beneficiul ingredientului principal: venin de Vipera ammodytes ammodytes – vipera cu corn. Salvia activeaza circulatia periferica, Salcia reduce procesul inflamator, Echinacea Bio stimuleaza imunitatea la nivel local si general.

Mod de utilizare: Gelul se aplica în strat subtire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (5g crema) si se maseaza usor pana la absorbtia completa în piele. Gelul lasa senzatia de racorire pe locul aplicat, se absoarbe rapid si are efect imediat, atenueaza nevralgiile de diverse forme si reduce considerabil durerile reumatice, artritice, musculare si post-traumatice.

Produsul nu contine parabeni, aluminiu sau fenoxietanol, este testat dermatologic, notificat UE si in conformitate cu normele pentru produse Bio.

Ingrediente: aqua, carbopol, methyl salicylas, menthol, Salix alba, Echinacea angustifolia*, Salvia officinalis*, venin de Vipera Ammodytes.  *Ingrediente provenite din agricultura biologica.

Producator: MB Ammodytes Srl; Detinatorul Notificarii UE: Laboratoarele Favisan.

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x