Acid lactic AHA 80, 50 ml., BioProducts

Acid lactic AHA 80, 50 ml., BioProducts

Adaugat in compozitii cosmetice naturale intinereste pielea, netezeste, ajuta la producerea colagenului. Exfoliaza bland pielea uscata, elibereaza porii, amelioreaza petele.

Pret:6 lei

Adauga in cos

Acizii Alfa Hidroxi (AHA) sunt derivaÈ›i organici din diverse surse vegetale sau lapte. Sunt recunoscuÈ›i pentru calitățile de exfoliere, netezire È™i depigmentare. 

Pe măsură ce îmbătrânim, se diminuează capacitatea pileii de a se debarasa de celulele moarte, astfel creÈ™te nevoia pentru produse specializate de exfoliere.

Este un ingredient recunoscut È™i recomandat de profesioniÈ™tii în cosmetica medicală dar È™i de dermatologi, È™i este îmbrățiÈ™at de industria cosmeticelor. S-a dovedit a fi un exfoliant superior, dând rezultate remarcabile È™i dezvăluind o strălucire sănătoasă a pielii. ÎmbunătăţeÈ™te textura pielii, È™i eliberează porii.

Optim pentru a limita dezvoltarea bacteriilor în diverse compoziÈ›ii, astfel este È™i un agent de stabilizare È™i conservare. Produsele de protecÅ£ie solară ÅŸi de machiaj se păstrează mai mult timp proaspete daca au inclus acid latic în compoziÈ›ie.

Pentru utilizarea regulată sau pentru persoanele cu cu pielea sensibilă, capacitatea de exfoliere blândă determină ca acidul lactic să fie o alegere mai bună față de acidul glicolic de exemplu, care pătrunde mai adânc în piele dar o È™i poate sensibiliza.

Prezentare: lichid incolor clar, miros slab caracteristic, solubil în apă ÅŸi alcool.

 

PROPRIETÄ‚Å¢I:

  • exfoliant
  • umectant
  • revitalizant
  • depigmentant
  • ajută la producerea colagenului
  • întinereÅŸte pielea
  • îmbunătățelte textura pielii
  • netezeÈ™te ridurile
  • eliberează porii
  • reglează aciditatea compoziÈ›iilor cosmetice 

 

APLICAÅ¢II:

  • ca ingredient în compoziÈ›iile cosmetice de îngrijire a pielii, măşti de întinerire, tonere, creme hidratante, adăugat la faza apoasă sub temperatura de 40 °C, în concentraÈ›ie de 0.5-5%
  • ca ingredient în măștile È™i compoziÈ›iile de exfoliere sau depigmentare în concentraÈ›ie de 3-10%
  • ca agent de reglare a acidității compoziÈ›iilor cosmetice, 1-10%, a nu se depaÈ™i valoarea minimă recomandată a PH-ului de 3,5

 

Păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură

DATE DE SIGURANȚĂ:

  • nontoxic, noniritant, nonsensibilizant în concentraÈ›iile recomandate
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern!

 

Recenzie Recomanda produsul
pinterest Trimite pe yahoo

Ce parere aveti despre acest produs?

codul de validare
x